Cégtörténet

 

A korai 1980-as években, Venetoban, Olaszországban alapított, Devergo márka egyedien azonosítható termékek fejlesztésével teremtette meg történelmét, amely eredetiségével és sokszínűségével nyilatkozatot tett. A tervezési folyamat még mindig Olaszországban történik, az olasz tervezőkkel, viszont a társaság székhelye Budapesten van.

Jelenleg a Devergo 13 Európai országban képviselteti sikerrel magát. Saját franchise üzletekkel, üzlet az üzletben és viszonteladó partnerek segítségével.

 

Filozófia

 

A cég megalapításától kezdve a márka DNS-e változatlan maradt, melynek irányelve nem más, mint egy fiatalos hétköznapi férfi és női ruházati vonal kifejlesztése, mely a jelentős termékfejlesztésre, nehéz mosási technikákra, erőteljes színezésre és innovatív anyag kombinációkra fokuszál minden ruházati termékénél.

A Devergo kiváló ár-érték aránynak minősülő márka, mely egy tökéletesen megtervezett terméket biztosít, azonosítható jellegzetességekkel, kiváló minőséggel mindezt megfizethető áron.

Minőség által ösztönzött, intenzív termékorientált márka vagyunk, teljes körű férfi és női ruházati, cipő és farmer kínálatot biztosítva.

 

 

Piacra jutás támogatása a Flas

Kft-nél

VEKOP-1.3.1-16-2016-00023

 

A Flas Kft. 8 538 176 Ft támogatást nyert a VEKOP-1.3.1-16 Mikro-, Kis- és Középvállalkozások piaci megjelenésének támogatása című felhívás keretén belül. A megítélt támogatás a projekt összköltségének 49.999997%-a volt.

 

Jelen projekt keretében egy cseh és egy orosz kiállításon, a Styl-Kabo és a CPM kiállításokon vettünk részt a 2017-es évben. A két rendezvényen jelentős piaci ismertség-növekedést értünk el, hiszen termékeink rendkívül széles körben váltak ismertté, így piaci részesedésünk várhatóan növekedni fog, piaci pozíciónk javulást fog mutatni.

A projekt 2017.10.10-én került befejezésre.

A pályázatot készítette a Forrás Centrum Kft. pályázatíró cég.