Kedves Vásárlónk!

A januári hónapban, előreláthatólag a 6.-a, hétfő és a 12.-e vasárnap közötti időszakban leadott megrendeléseket LELTÁR végzése miatt legkorábban január 13-án, hétfőn fogjuk tudni feldolgozni. Részletek alább! A hatékonyabb és gyorsabb megrendelés feldolgozás és a rendelések maradéktalan teljesítése érdekében előreláthatólag a január 02 és 12 közötti időszakban leltárazást végzünk. Emiatt a munkafolyamat miatt a megrendelésekkel kapcsolatosan a következő változások lépnek életbe a megadott dátum idejére.

Amennyiben az előzetes, itt megadott dátumoktól bármiben eltérnénk, természetesen tájékoztatni fogjuk minden kedves vásárlónkat, sürgős esetben telefonon, emailben. A megadott dátum alatt webshopunk telefonon nem lesz elérhető, valamint a visszaküldött (csere, elállás) csomagok feldolgozása szintén szünetel!

 

Fontos! Az alábbi változások kizárólag a megadott időszakra évényesek!


 

A megrendelések feldolgozása január 13-tól, vagy az esetleges előrehozott dátumtól fogva, amint a leltárazással teljes körűen végeznek a webshopunk munkatársai, a szokásos módon történik, így minden munkanapon, 12:00-ig beérkezett megrendelés még aznap feldolgozásra kerül, valamint alapvetően minden megrendelést a következő munkanapon 17:00-ig átadunk a GLS Futárszolgálatnak, így már másnap (a következő munkanapon) megérkezhetnek a Vásárlóinkhoz!

 

 

Megértésüket előre is köszönjük!