Visszaküldési űrlapTisztelt Vásárlónk!

 

Amennyiben a megrendelt termékkel kapcsolatban problémája merülne fel, kérjük, szíveskedjen azt 14 napon belül az alábbi kitöltött nyilatkozatot mellékelve, a számlával együtt postán vagy futárszolgálattal küldje vissza központi címünkre (Devergo Webáruház, 1033. Budapest, Csikós u. 6.). Személyesen nem áll módunkban terméket visszavenni, cserélni, átvenni! *

Kérjük, minden adatot hiánytalanul töltsön ki, nyomtatott nagybetűvel, olvashatóan, hogy rendelését minél gyorsabban fel tudjuk dolgozni.

 

Kérjük, húzza alá a megfelelő opciót:

 

MÉRET CSERE                               TERMÉK CSERE                            ELÁLLÁS    

 

Amennyiben GARANCIÁLIS reklamációval élne, mindenképpen töltse ki a BANKSZÁMLASZÁM rovatt!

Amennyiben a megrendelt termék 6 hónapon belül meghibásodik, kérjük, hogy küldje vissza központi címünkre a terméket számlával együtt, melynek beérkezése után a terméket saját költségünkön bevizsgáltatjuk és értesítjük Önt az eredményről. A reklamáció kezelését a szavatosság időtartama alatt a Forgalmazó (FLAS Kft., 1033. Budapest, Csikós u. 6.) ügyfélszolgálata végzi. Fogyasztó és vállalkozás közötti szerződés esetén a Vevő az átvétel időpontjától számított 2 éves elévülési határidő alatt érvényesítheti szavatossági igényeit. A szavatosság első 6 hónapja alatt a szükséges, független szakvéleményt a Forgalmazó biztosítja, a fennmaradó 18 hónapban a Vevő az esetleges reklamációval a fogyasztóvédelmi szervekhez  fordulhat, s a jogos reklamációról szóló jegyzőkönyvvel érvényesítheti szavatossági jogát.

 

A vásárló neve (akinek a nevére szól a megrendelés):

 
Megrendelésszám:  

Visszaküldött termék (cikkszáma, színe, mérete):

 

Cserébe igényelt termék (cikkszáma, színe, mérete ****):

 
Vásárló email címe:  
Vásárló telefonszáma:  
*Termék hibája:  
*Igény jogos elbírálás esetén:  
**Vásárló bankszámlaszáma:  

 

 Dátum:                                                                                  Aláírás:

 

 Üdvözlettel:

 Devergo Webshop Csapata

 Email: webshop@devergo.hu

 Telefon: +36 30 6840964

 


 

 

*A Devergo Webáruház kizárólag sérülésmentes, hiánytalan csomagolású, eredeti állapotú termék cseréjét vállalja. Abban az esetben, ha a terméket a Vevő használatba vette, és nem tudja sérülésmentesen visszaküldeni, akkor nem vállaljuk a termék cseréjét! A termék doboza nem használható csomagolóanyagként!

 Amennyiben a megrendelt árucikk hibás, és a hiba az áru átvételét megelőzően keletkezett, abban az esetben a hibás terméket a Vevő választása szerint a 14 napon belül díjmentesen kicseréljük. Amennyiben a rendelt termék a Vevő számára nem megfelelő, abban az esetben a  csere termék kiszállítási költsége 990,- a Vevőt terheli. Központi címünkön személyesen csomag leadására, méret-, termékcserére és elállásra technikai okok miatt nincsen lehetőség!

 Ezúton is felhívnánk kedves vásárlóink figyelmét, hogy fehérneműt (pl. zoknit, alsóneműt stb) higiéniai okokból nem áll módunkban cserélni. Az ilyen jellegű cserék visszautasításának jogát Cégünk fenntartja.

 **elállás és garanciális visszaküldés esetén töltendő

 ***garanciális visszaküldés esetén töltendő

 ****kérjük a webshopon elérhető termékek közül válasszon

Visszaküldési űrlap letöltése